•

Tech. staff: Willem (trainer), Leon(verzorger), Hylke(vlagger), Ron(leider) en Cock(materiaalman)

Opstelling: Dylan, Jelle, Rick, Jos(c), Mike, Ivo, Mathijs, Emiel, Elwin, Miquel(Sven), Jouher(Lukas)

Met een gehavend WDS werd er afgereisd naar Moordrecht de volgende spelers werden gemist wegens blessures Jan, Hans, Mark en Eric ook was Stuc nog steeds geschorst.
    Na enige onenigheid over het aflasten van het hoofdveld, en de verplaatsing naar kunstgras voor de wedstrijd, werd er om 14.45 uiteindelijk toch afgetrapt in Moordrecht.

Beide ploegen begonnen wat slordig aan de wedstrijd, met wat kleine kansjes over en weer. Langzaam kreeg WDS iets de overhand, wat resulteerde in 2 schietkansen voor Elwin die beide wat hoog over het doel gingen. Even later was het Jouher die een slim balletje gaf op diezelfde Elwin, de bal stuiterde wat op en kon over de keeper heen worden getikt, 0-1. Niet veel later was het Mike die na een combinatie met Ivo door stoomde over de linkerkant. Mike besloot om zelf te schieten in plaats van de bal voor te geven, en met succes. Met buitenkant links vloog de bal langs de keeper, 0-2. Op dat moment leek er nog weinig aan de hand voor WDS.Na een niet al te beste 1e helft, waar echter wel 2 keer in gescoord is, werd er begonnen aan de 2e helft. Het was de nummer 10 van Moordrecht die voor de zoveelste keer een actie in zette, hij kwam van links naar binnen en krulde ver buiten de zestien de bal mooi in de verre kruising. Een domper voor WDS aangezien het veldspel de 2e helft een stuk beter was. WDS ging door met kansen creƫren. Na een lage voorzet van Mike was het Elwin die de bal rakelings langs de paal schoot. Hier op volgend waren er ook nog 3 grote grote kansen voor Emiel, Miguel en Jouher, maar de bal wilde er niet in. Moordrecht besloot om te denken aan de 2e aanval van de 2e helft, nadat er ruim een half uur was gespeeld. Het zal toch niet..? Maar wel, een lange bal kon na de kluts voorgegeven worden, afdraaiend van keeper Dylan waardoor de spits van Moordrecht de bal binnen kon tikken. Ongeloofelijk maar waar werd het 2-2. Na dit doelpunt kon WDS weinig meer waarmaken voor het doel van Moordrecht, en was de niet geheel terechte uitslag 2-2, iets waar WDS zich ernstig mee tekort doet.

Volgende week zal het opnieuw geprobeerd moeten worden om de 3 punten binnen te slepen, ditmaal tegen Stolwijk thuis.

Speler van het Jaar
    Seizoen 2019-2020
    Leider klassement Bas Boere
    Stand Speler Minuten wedstrijd Minuten seizoen Gele kaarten Goals Assists Cijfer wedstrijd Seizoensgemiddelde