• Zaterdag nam WDS het in eigen huis op tegen NOC Kralingen, de nummer 2 tegen de nummer 3. Ten opzichte van de wedstrijd tegen Stolwijk waren er een tweetal wisselingen doorgevoerd door Samir Krupic. Eric Cromwijk begon als rechtsbuiten ten koste van Jaco de Hoog en Sven de Koning moest zijn plek op rechtsback weer inleveren aan Milan Ruizendaal.

    WDS begon aardig aan de wedstrijd, maar NOC liet zien dat het niet voor niets op de derde plek stond. Lang hielden beide ploegen elkaar in evenwicht waar WDS wel de ploeg was die het achterin op orde had en meer aan de deur van de NOC defensie klopte. Na een half uur spelen resulteerde dit in een penalty voor WDS. Eric Cromwijk werd door de keeper van de Kralingers naar de grond gewerkt en verdiende daarmee een strafschop. Met Elwin van der Stigchel achter de bal een zekerheidje zou je zeggen, maar niets bleek minder waar. De keeper van de gasten wist de penal te keren, maar deze kwam weer voor de voeten van Elwin. Op miraculeuze wijze wist Elwin de bal nog tegen de touwen te koppen en zodoende kwam WDS op een 1-0 voorsprong.

    WDS kreeg al snel een kans op de 2-0 nadat Yorick Ruizendaal de een goede voorzet richting de 16 gaf. Ivo Lemkes kreeg het alleen niet voor elkaar de opgelegde kans te verzilveren en zag zijn inzet net over gaan.
    Niet veel later verdubbelde WDS alsnog de voorsprong. Niemand minder dan Matthijs Omta kreeg de bal op de rand van de 16 en besloot uit te halen. Via een verdediger werd de bal nog van richting veranderd waardoor de keeper van NOC geen antwoord had op dit verwoestende schot en WDS met een comfortabele 2-0 voorsprong de kleedkamer opzocht.

    Na rust kreeg WDS de volledige controle over de wedstrijd en ging het met de steun van de vele supporters in de rug op zoek naar de 3-0. NOC leek na rust gekraakt te zijn en was niet meer bij machte om iets te forceren. Het duurde dan ook niet lang voor de 3-0 viel. Een lange bal werd compleet verkeerd wegwerkt door de aanvoerder van NOC waardoor Jaco in zijn eentje op het doel afkon. Na de keeper te hebben omspeeld wist Jaco vervolgens rustig de bal in het doel te krijgen en gaf WDS zo de 3-0 voorsprong. WDS deed hierna niet rustiger aan en leek er een grote uitslag van te willen maken. Helaas kwam het niet zover doordat de wedstrijd in de 75e minuut gestaakt werd. De bezoekende club had wanordelijkheden geconstateerd en besloot van het veld te stappen, wat bij zowel WDS als de scheidsrechter van dienst voor verbazing zorgde. Al snel werd duidelijk dat de wedstrijd niet zou worden uitgespeeld en zo kwam de wedstrijd helaas vroegtijdig tot een einde.

    Aanstaande zaterdag staat voor WDS  de uitwedstrijd tegen ASW op het programma.