• Door het stormachtige weer, moest de thuisploeg voor de tweede keer op rij uitwijken naar het kunstgrasveld. Na puntenverlies vorige week tegen Bolnes, hadden de mannen onder leiding van Samir iets recht te zetten.

  De wedstrijd begon met een grote kans van Gouderak. Ze kwamen door een handig lopballetje net over de verdediging één op één met de Driebrugse sluitpost, maar door een sublieme redding wist doelman Dylan de thuisploeg te behoedden van een vroege achterstand.

  WDS kreeg meer controle over de wedstrijd en begon zelf kansen te creëren. Na een perfecte voorzet van gelegenheids linksbuiten Milan, kon Elwin de bal vrij inkoppen. Jaco was enkele minuten later trefzeker na een goed lopende aanval kon hij de bal binnenschuiven en zo ging WDS met een comfortabele voorsprong de rust in.

  Na de rust ging WDS verder waarmee ze in de eerste helft begonnen waren. Elwin werd vijf minuten na rust in stelling gebracht en kon uithalen en de keeper pareerde de inzet keurig, maar de rebound van Jaco werd de Gouderakse keeper toch te machtig en werd vervolgens 3-0 op het scorebord getoond.

  Enkele minuten later werd Jaco met een harde lage voorzet bereikt. Hij draait handig weg bij zijn directe tegenstander en werkt zuiver af. Hiermee heeft hij een hattrick op zijn naam staan en zou na de wedstrijd bekroond worden als man of the match.

  Toch kende de wedstrijd nog een smetje voor de thuisploeg. Gouderak kreeg een vrije trap vanaf 30 meter toegekend. Ze besloten deze direct op doel te schieten. Aanvoerder Jos gooide zich voor deze poging en de bal veranderde van koers, waardoor de bal precies voor de voeten van een Gouderakse speler viel. Hij kon hierdoor genadeloos de bal achter de Driebrugse sluitpost schuiven en wist de eindstand te bepalen om 4-1.

   

  Wedstrijdverslag: WDS - Gouderak Wedstrijdverslag: WDS - Gouderak 1