• Na de overwinning op de aanvoerder van de ranglijst volgde afgelopen zaterdag een tegenstander uit de onderste regionen van de competitie. In Gouderak trof WDS de nummer 9 van de competitie.
    Ten opzichte van Bolnes thuis begon WDS ongewijzigd aan de wedstrijd op het zonovergoten Sportpark Gouderak.

    WDS begon matig aan de wedstrijd maar was wel de ploeg met het initiatief. Veel meer dan een paar corners leverde dit echter nog niet op. Aan de andere kant was het Gouderak die op de counter wel gevaarlijk werd, wat voor de gastheren uiteindelijk ook resulteerde in een 1-0 voorsprong. Een lange bal over de verdediging werd door de spits van Gouderak goed meegenomen en hij wist deze kans 1 op 1 met Tim te verzilveren. WDS moest op zoek naar de gelijkmaker en wist ongeveer 10 minuten voor rust weer langszij te komen. Mika werd vrijgespeeld voor de keeper en nadat zijn eerste poging nog werd gekeerd, was de tweede wel raak. Dit leek ook de ruststand te worden maar net voor rust probeerde Gouderak nogmaals het eerder succesvolle recept en via een lange bal stond wederom de spits 1 op 1 met Tim. Uit een moeilijke hoek wist die de bal nog wel voor te krijgen waardoor een medespeler die de bal voor het intikken had. Zodoende ging WDS met een 2-1 achterstand de rust in.

    Na rust werd de geblesseerde Elwin vervangen voor Jaco en dit wierp al snel zijn vruchten af. Yorick wist Jaco in stelling te brengen voor de keeper en met een schot in de rechterhoek schoot Jaco WDS weer naast Gouderak. In de jacht naar de voorsprong werd Sven ingebracht voor Mika en ook deze wissel betaalde zich al snel uit. Sven wist met een afgemeten voorzet Ivo te bereiken die vervolgens beheerst de bal achter de keeper schoot. Hierna kreeg WDS mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen, maar dit gebeurde pas net voor tijd nadat Jaco weer de diepte in werd gestuurd. Ditmaal wist die Sven te bereiken met een lage voorzet die dit buitenkansje vervolgens ook wist te verzilveren. Hiermee leek de buit binnen, maar toch kwam de spanning terug nadat Gouderak uit het niets nog de 3-4 maakte. Hierna was het nog een paar minuten vrouwen en kinderen eerst, maar dit kon wel aan Jos en zijn defensie worden overgelaten.

    WDS wist zo dankzij invallers Jaco en Sven de wedstrijd in de tweede helft te keren en de 3 punten weer mee naar Driebruggen te brengen.
    Aanstaande zaterdag wacht de derby tegen De Rijnstreek op Wierickeweide. Om 14:30 wordt er afgetrapt, na de wedstrijd zal onder leiding van Master Stu afgetrapt worden voor de derde helft.