• WDS wint tweede oefenduel

  19 aug 2022
 • Op donderdagavond speelde WDS haar tweede oefenduel van dit seizoen. Ditmaal was V.V. Kockengen de gelukkige.

  WDS trad aan met de volgende 11: Bas Boere, Lukas Voskuil, Rick van Vliet, Mitchell de Koning, Max van der Laan, Mike van der Steen, Steven Verlaan, Jaco de Hoog, Elwin van der Stigchel en William Tichem.
  De bank werd bezet door Rik van Eijk en Thomas Hagoort

  Net als dinsdag was het begin rommelig, maar dit keer kwam WDS wel op voorsprong. Na ruim 10 minuten rondde Elwin van der Stigchel feilloos af en zette WDS daarmee op 0-1.
  De voorsprong duurde helaas niet lang nadat een afgeslagen bal werd na wat aanrakingen tegen de touwen gewerkt door de nummer 9 van Kockengen. WDS ging wel met een voorsprong de rust in. Mitchell wist met een geweldige bal van achteruit Willam Tichem weg te sturen. Die gaf op zijn beurt keurig de bal af aan van der Stigchel en faalde niet.

  Na rust was WDS het een tijdje kwijt wat zorgde dat Kockengen zich meer en meer ging melden voor het doel van Bas Boere. Ondanks wat goede reddingen van de sluitpost moest die toch al snel 2 x incasseren en had Kockengen de achterstand omgebogen in een 3-2 voorsprong. Gelukkig voor WDS duurde het niet lang voor de gelijkmaker werd gemaakt. Elwin wist de bal terug te leggen op Mika Tuithof en van randje 16 schoof Mika de bal keurig in de hoek. Nog geen 2 minuten later was daar ook direct de voorsprong voor WDS. Ditmaal was wederom Elwin het eindstation nadat die de bal op een presenteerblaadje kreeg van Jaco de Hoog. Net voor het eindsignaal werd het ook nog 3-5. Hattrickheld van der Stigchel was niet zelfzuchtig en legde een 1 op 1 af. William Tichem probeerde deze erin te werken, maar zag zijn inzet bij Jaco belanden voor wie het een koud kunstje was om het laatste zetje te geven.

  Zodoende wist WDS het 2e oefenduel winnend af te sluiten. Aanstaande zaterdag volgt de derde, wederom tegen en bij V.V. Kockengen waar om 14:30 zal worden afgetrapt.