• WDS wint bij Kampioen Gouda en staat met 1 been in de nacompetitie.

  14 mei 2019
 • Gouda-WDS 1-2

  Datum 11 mei 2019

  Opstelling: Dylan, Hans, Mark K, Hans, Rick, Yvo, Mathijs, Emiel, Mark V, Eric, Elwin

  Wissels: Steven, Miquel en Jesse

  Op 11 mei mochten de mannen uit Driebruggen aantreden bij de terechte kampioen SV Gouda, nadat de ere haag voor de spelers van Gouda was gemaakt door die van Wds kon de wedstrijd beginnen.

  Het begin was erg rommelig aan de kant van WDS en na een minuut of 5 lag de bal al in de touwen (mooi afstand schot van de spits van Gouda)

  Gelukkig herpakte WDS zich snel en kwam het na een hele mooie aanval op 1-1, Topscoorder Eric Cromwijk maakte de bal netjes af.

  Verder ging de 1e helft over en weer en had Gouda nog de grootse kansen maar het bleef na 45 minuten 1-1.

  De 2e helft begon en WDS nam de touwtjes in handen wat na een paar minuten al een enorme grote kans voor Elwin opleverde maar waar hij normaal deze ballen altijd keihard tegen de touwen schiet lukte het helaas deze keer niet.

  WDS bleef drukken maar moest wel op blijven letten voor de gevaarlijke counters van Gouda.

  In de 70e minuut viel de terechte 1-2 door een ongelukkige eigen goal van Gouda, heerlijk moment maar WDS kreeg loon naar werken.

  10 minuten later kon Eric 1 op 1 met de keeper de genade klap geven maar schoot naast.

  Vervolgens ging Gouda 1 op 1 spelen en kwam nog een paar keer gevaarlijk met hoge ballen voor de goal, maar Dylan die overigens prima keepte hield de 2e helft zijn doel schoon.

  Een mooie overwinning die ook nodig was om uitzicht te houden op de nacompetitie, als er 25 mei bij Rohda 3 punten worden gehaald is de nacompetitie een feit. Wij hopen opnieuw op veel WDS supporters die ons naar de overwinning gaan schreeuwen!!

  WDS wint bij Kampioen Gouda en staat met 1 been in de nacompetitie. 3 WDS wint bij Kampioen Gouda en staat met 1 been in de nacompetitie. 2 WDS wint bij Kampioen Gouda en staat met 1 been in de nacompetitie. 1 WDS wint bij Kampioen Gouda en staat met 1 been in de nacompetitie. WDS wint bij Kampioen Gouda en staat met 1 been in de nacompetitie. 5 WDS wint bij Kampioen Gouda en staat met 1 been in de nacompetitie. 4