• WDS verliest oefenwedstrijd bij Rohda 4-1

25 sep 2019
  • Tech staf: Willem (trainer), Ron (leider), Leon(verzorger) en Jan(vlagger).

Opstelling: Jos(Jan), Rick(Steven), Jos(C), Mark, Mike, Ivo, Emiel(Mathijs), Jouher, Elwin, Miquel, Stuuc(Jesse).

Dinsdagavond 24 september werd de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding gespeeld, de tegenstander was Rohda 76 uit Bodegraven dat hun 1e competitie wedstrijd met 2-0 verloor van Zevenhoven. Vanaf de start was Rohda de bovenliggende partij en was het ook een stuk feller dan de mannen uit Driebruggen. Na een minuut of 25 was het ook Rohda dat verdiend op 1-0 kwam, een minuut of 5 voor de rust werd het dan ook 2-0. 2 minuten voor de rust kreeg WDS eigenlijk de 1e grote kans maar de bal trof geen doel. Rust een 1e helft om gauw te vergeten!

De 2e helft was gelukkig een stuk beter vanaf de 1e minuut na rust was WDS de betere ploeg en scoorde ook via een mooie aanval de 2-1 Jouher was de maker van deze mooie goal. WDS ging door met kansen creƫren helaas wilde de bal er niet in. Een kwartier voor tijd pakte Rohda weer de overhand en scoorde via een lange bal waar misschien wel een overtreding vooraf ging op Jan al dan niet stond het 3-1. Het slotstuk was ook voor Rohda door een fout achterin bij WDS werd de eindstand 4-1. Een terechte overwinning voor Rohda al had de scoren niet zo hoog hoeven uitvallen.

A.s. zaterdag zal WDS uit een ander vaatje moeten tappen als Gouderak op bezoek komt voor de 1e competitiewedstrijd! De wedstrijd start zoals altijd om 14.30 uur op de Wierickeweide.

WDS verliest oefenwedstrijd bij Rohda 4-1 2