• WDS - Kamerik, Jan de Bakker doet Jelle Das de Das om

    2 mei 2019
  • In de strijd om plek twee ontving WDS op 20 april V.V. Kamerik op Sportpark Wierickeweide. Er moest gewonnen worden om weer op de tweede plek te belanden en WDS begon voortvarend.
    Nadat het al enige tijd aandrong bij het doel van Kamerik, was het Hans die uit een corner raak kopte op een manier waar Calvert Lewin u tegen zegt. Niet veel later verdubbelde de Euromast de score door ook uit een standaardsituatie de bal tegen de touwen te werken. WDS leek op rozen te zitten, maar voor rust was daar toch de aansluitingstreffer van Kamerik nadat een corner niet lekker werd verwerkt door de defensie en de bal gelukkig voor de voeten van een speler van Kamerik viel.

    In de tweede helft was Kamerik de betere partij en kwam het dankzij een wereldgoal op gelijke hoogte. Hierna leek Kamerik ook de 3-2 te maken, maar Jan de Bakker zorgde ervoor dat WDS een punt overhield aan het treffen met Kamerik en Jelle Das niet tot scoren kwam. De volgende wedstrijd betreft weer een topper in de 4e klasse. Ditmaal komt Vlug En Paraat op bezoek.