• WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen

  28 aug 2019
 • Op een goed bezocht sportpark Wierickeweide ontving WDS JO19 het team van Jong PSV Vrouwen. Onder leiding van scheidsrechter Angelo Hogendoorn werd er onder zonnige omstandigheden om 18:00 afgetrapt.

  Al in de eerste paar minuten was het raak voor WDS. Een vrije trap op een mooie plek werd door Jeffrey vakkundig tegen de touwen geschoten en zo stond WDS al snel op een 1-0 voorsprong. Naar mate de eerste helft vorderde kreeg Jong PSV Vrouwen meer de controle over de wedstrijd maar tot meer dan een paar speldenprikjes kwamen de dames niet. Aan de andere kant wist WDS nog voor rust op 2-0 te komen. Na een goede aanval kreeg Jaco de bal aan zijn voeten en wist deze na een goede solo ook in het mandje te leggen.

  Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. PSV had veel de bal, maar wist niet tot scoren te komen, en WDS probeerde toe te slaan op de counter. Halverwege de tweede helft werd Mika in het strafschopgebied naar beneden getrokken, wat resulteerde in een strafschop. Specialist Mitchel ging achter de bal staan en maakte zijn naam waar, wat zorgde voor de eindstand van 3-0.

  De manschappen van trainer Sandor Poiesz wisten op deze manier goed aan het seizoen te beginnen. Voor PSV was de wedstrijd een afsluiter van het trainingskamp wat in de omgeving werd gehouden.

  WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 11 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 10 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 8 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 7 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 6 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 5 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 4 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 3 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 2 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen 1 WDS JO19 wint van Jong PSV Vrouwen