• WDS JO12-1 en JO13-1 kronen zich als winterkampioen

  19 dec 2018
 • De winterstop is aanstaande, wat betekent dat de eerste seizoenshelft zijn einde nadert. Voor de jeugd is dit gelijk het einde van de eerste competitie en onze JO12 en JO13-1 hebben zich in deze competitie tot winterkampioen weten te kronen.

  De JO13-1 bleef ongeslagen en wist in 11 wedstrijden 10x te winnen en 1x gelijk te spelen. In de kampioenswedstrijd tegen directe concurrent CVC werd overtuigend met 1-6 gewonnen en zo kon onze JO13 zich geheel terecht winterkampioen noemen.

  De JO12-1 toonde zich de eerste seizoenshelft als een ware doelpuntenmachine. In 10 wedstrijden werd er maar liefst 77 keer gescoord. Helaas ging een van de 10 wedstrijden verloren, maar doordat de rest overtuigend werd gewonnen kon de JO12-1 zich afgelopen zaterdag na een 16-1 overwinning de schaal omhoog houden.

  Uiteraard  gingen beide teams op de platte kar door het dorp, waar supporters met fakkels en al hun helden onthaalden. De feestelijke ochtend werd afgesloten met pannenkoeken en een mooie beker in de kantine.

  Van harte gefeliciteerd mannen!