• WDS coronamaatregelen

  28 aug 2020
 • Het bestuur van WDS heeft n.a.v. de start van het voetbalseizoen diverse vergaderingen gehouden over hoe wij dit vorm gaan geven. Voorlopig zijn de volgende maatregelen van kracht:

  Alle personen op het sportpark moeten de looplijnen volgen die aangegeven zijn of worden zowel binnen als buiten.

  De ingang blijft de ingang, de uitgang zal aan het Pauw Boerenfijn pad zijn bij de containers.

  Consumpties mogen binnen afgehaald worden maar worden buiten genuttigd, uitzonderingen kunnen bij bestuur of achter de bar  aangevraagd worden (bijv ouderen).

  Kantine gaat dus niet op slot maar zal tot 17 uur in principe niet als bijeenkomstruimte gebruikt worden of het bestuur moet daar ter plaatse anders beslissen.

  Toiletten mogen zowel in de kantine als bij de kleedkamers gebruikt worden mits de looplijnen gevolgd worden en 1,5 m afstand word gehouden.

  Het registratieformulier graag bij binnenkomst op het park invullen (bij voorkeur door de QR code te scannen).

  De regels die al sinds 1 juli gelden blijven van kracht , was je handen , houd 1,5 m afstand , blijf thuis bij klachten en blijf zitten waar je zit.

  Supporters mogen om het veld staan in de aangegeven vakken(deze staan 1,5 m uit elkaar).

  Spelers/trainers krijgen op 29 augustus per team 2 kleedkamers toegewezen, tijdens het omkleden en douchen moeten de spelers en begeleiding 1,5 m afstand houden.

  De bespreking dient bij voorkeur op het veld gehouden te worden.

  Na 29 augustus is het voorlopig plan dat de thuispelende teams 2 kleedkamers toegewezen krijgen en de uitspelen teams 1 kleedkamer, uitspelende teams wordt verzocht zoveel mogelijk thuis om te kleden/ douchen hoewel we dus wel de mogelijkheid bieden om het bij WDS te doen, mits er goed afstand gehouden wordt.

  Er zal op de wedstrijddagen minimaal 1 handhaver/coronabegeleider op het complex aanwezig zijn die vragen kan beantwoorden en zal letten op de uitvoering.

  Er wordt geadviseerd om in de auto,met meerdere personen een mondkapje te dragen.

  De looplijn voor de spelers zal zijn vanaf de hoofdingang richting pupillenveld , bij terugkomst om de kleedkamers heen lopen en aan de hoofdingangzijde weer naar binnen (dus niet bij pupillenveld naar binnen)

  Wij willen na morgen evalueren en op 2 september een informatieavond organiseren voor iedereen die daar rondom WDS behoefte aan heeft  dus zowel spelers/ouders/buren enz, de uitnodiging hiervoor volgt nog. De maatregelen zullen ongetwijfeld aangepast worden in de komende tijd.

  Klik hier om het KNVB protocol in te zien.

  Namens de voorzitter verzoeken wij eenieder de maatregelen in acht te nemen en graag tot morgen.