• WDS 4 slapend door in de beker

15 sep 2019
  • Na de nodige discussie vooraf of de bekerzege al echt wel zeker was besloot trainer Bosman eieren voor zijn geld te kiezen en volop op de aanval te beginnen tegen een team met K3 fans uit Gouda.

Dit resulteerde in een snelle 3-0 voorsprong door een goal van Robert en 2 van Michael. Er werden vooral ook veel kansen gemist waardoor de wissels een dagtaak hadden aan ballen uit de vaart halen.

Onbewust gaven de spelers wat minder gas om zichzelf te sparen voor het drukke speelschema van de komende weken. Voor rust werd het 3-1.

In de tweede helft werden er opnieuw veel kansen gecreƫerd door met name gretige wissels die zelfs niet schroomde om met een handsbal te scoren, helaas resulteerde dit niet in doelpunten.

Tegen het einde werd het nog spannend toen de tegenstander 3-2 maakte. Gelukkig had de trainer nog een tactische meesterzet in huis door spits Jordy als slot op de deur achterin te positioneren. Daarmee werd de 3e bekerzege van het seizoen veilig gesteld!