• WDS 4 presteert goed in de nieuwe tenues

  8 sep 2019
 • WDS 4 heeft sinds dit seizoen nieuwe tenues gekregen van Wikkelbedrijf Rijswijk. Tot nu toe werpt dit zijn vruchten af.

  Vorige week werd tijdens een hete seizoensopening met 2-1 gewonnen bij Sportlust, welke vorig jaar nog kampioen werd in de competitie.

  Na een half uur spelen tikte Richard de bal binnen na sluw uitgevoerde overstapjes van Spek en een Sportlust verdediger. Uit een frommelsituatie bij een corner maakte Sportlust 1-1. WDS heeft daarna gedomineerd en het wachten was op de 2-1. Mark Venhuis maakte de bevrijdende treffer met een goed geplaatst afstandsschot. Toen de ballen een kwartier voor tijd op waren besloot de scheidsrechter dat het tijd was voor de 3e helft.

  Gisteren kwam Schoonhoven op bezoek. Vorig seizoen wisten zij met karatevoetbal een 0-1 zege uit het vuur te slepen. Dit jaar had Bert een bank geregeld zodat de wisselspelers uitgerust het verschil konden gaan maken (gelukkig zijn er een hoop).

  Joost maakte een Maradona achtige rush over de zijlijn en had al gezien dat Cees de beste scherpschutter was voor het doel. Deze gleed de 1-0 dan ook binnen.

  In de 2e helft wist opnieuw Richard een voorzet op waarde te schatten en kopte de 2-0 binnen.

  Schoonhoven probeerde alles om een treffer te maken. De doellijntechnologie stak daar echter een stokje voor.

  De winst in de bekerpoule is na 2 zeges al zeker. Wat gaan de nieuwe tricotjes ons nog meer brengen?