• WDS 2 wint weer ruim!

    20 okt 2021
  • Zaterdag speelde WDS 2 tegen Sportlust 4 in een strijd om de koppositie in de competitie. Dit keer wederom in een veranderde samenstelling. Waar er vorige week nog drie spitsen waren, waren dat er deze week nul wat zorgde voor een plek in de spits voor middenvelder Milan. Verder vormde Rick van der Laan een nieuw centraal duo met Rick van Vliet en mocht Steven het laten zien op 10.

    WDS begon voortvarend aan de wedstrijd. De bal lag na 2 minuten al in het mandje nadat Steven een vrije trap van een meter of 30 op het hoofd van Stuc legde en de kopspecialist keurig binnenknikte. Hierna was het van WDS kant vooral slordig wat zorgde dat Sportlust beter in de wedstrijd kwam en zelfs een paar goede kansen kreeg. Gelukkig voorkwam de WDS defensie dit met een paar goede ingrepen, waardoor Jos niet hoefde te vissen. Net voor rust was het WDS die de kans wel afmaakte. Een goede combinatie door het midden maakte dat Stuc vrij kwam voor het doel. Dit keer legde hij af op Steven die daardoor kon aantekenen voor de 2-0, wat ook de ruststand was.

    Na rust scoorde WDS wederom snel. Dit keer waren de rollen weer omgedraaid en na een typische Ajax-aanval wist Steven de bal panklaar voor Stuc te leggen en zo de 3-0 op het scorebord verscheen. Na ruim een uur scoorde WDS weer, nu was het de teruggekeerde Tom Wils die de bal via een gelukje mee kreeg en voor leeg doel kon inschieten. Het verzet van Sportlust was al gebroken, maar toch bleef WDS aanzetten voor de 5-0. Deze viel in de 75e minuut nadat Milan een strakke voorzet gaf op Steven en het 'kanon van het Westeinde' de bal achter de keeper van Sportlust schoot.

    Hierna vielen er geen doelpunten meer waardoor WDS met 5-0 van Sportlust won en daarmee ook de koppositie in de competitie pakte. Zaterdag gaat het bekeravontuur voor WDS 2 verder met een uitwedstrijd tegen ARC 6.