• WDS 2 wint ook van ARC 7

    2 nov 2021
  • Afgelopen zaterdag speelde WDS 2 wederom tegen ARC. Dit keer was het ARC 7 dat op bezoek kwam op Wierickeweide. Ook dit keer had WDS 2 weer wat wijzingen te verwerken. Door een blessure van Stijn schoof Rick van der Laan een plek op, zakte Joost een linie naar achter en kwam Milan naast Miguel op het middenveld te spelen. Verder keerde Sven en Thomas terug van de bank van 1 en stonden dusdanig in de basis. Ook Stuc keerde terug op de nummer 7 positie nadat die weer goed zijn best had gedaan op de training.

    WDS moest eerst een paar minuten wennen aan het drassige veld, maar nam al snel het initiatief in de wedstrijd. Het was al een paar keer dichtbij een goal, onder andere door Thomas en Stuc, maar het was na een minuut of 2o Jesse die voor de openingstreffer zorgde. Een corner werd verlengd door Thomas en Jesse stond op de goede plek om het laatste tikje te geven. Vrij snel hierna kreeg ARC een dot van een kans op de gelijkmaker nadat de WDS defensie niet adequaat reageerde. Gelukkig voor WDS ging de bal via de buitenkant van de paal naast en bleef de voorsprong intact. WDS probeerde deze voorsprong nog te verdubbelen voor rust. Een zondagschot van Milan vond ook de paal en Sven en Thomas waren ongelukkig in de afronding waardoor de 1-0 ook met rust op het scoreboard stond.

    Na rust sloeg WDS al snel toe. Een voorzet werd niet helemaal lekker verwerkt, en Thomas was er als de kippe bij om (in twee instanties) de bal tegen de touwen te schieten. Hierna begon WDS laatste man zich ook meer en meer voorin te mengen en niet zonder succes. Na een klein uur spelen ontving Rick van Vliet de bal op de rand van de zestien en zorgde met een geplaatst schot voor de 3-0. 5 minuten later was het weer raak toen Tom binnenschoot op aangeven van Thomas en er na een goed uur spelen een stand van 4-0 op het scoreboard stond. Alle ingrediƫnten waren aanwezig voor een monsterscore, maar helaas wist WDS hierna het net niet meer te vinden. Zodoende won WDS makkelijk van ARC 7 en mag het aanstaande zaterdag uitrusten.

    WDS 2 speelt zaterdag 13 november weer als Oudewater 3 op bezoek komt.