Wissel: Luke
    Trainer: Jan Dirk
    Leider: Gert
    Vlaggers: Johan

Zaterdag speelde WDS 2 haar laatste wedstrijd voor de winterstop. Het was een vroegertje, wat zorgde voor een gezamenlijk ontbijt bij WDS zodat de mannen ook in de vroege ochtend optimaal konden presteren. Kapitein Lukas was er niet bij omdat die bij het eerste op de bank moest zitten. Verder moest Ben werken wat zorgde dat er weer jongens van de JO19 werden gevraagd. Uiteindelijk waren Nicky en Leon bereid het 2e te ondersteunen en zo ging de selectie van Jan Dirk met 12 man richting Sportlust.

Het ontbijt had WDS goed gedaan en het begon dan ook voortvarend aan de wedstrijd. Sportlust had weinig in te brengen en WDS had de wedstrijd onder controle. Dit resulteerde in wat kleine mogelijkheden voor WDS maar echt grote kansen bleven uit. Na een kleine 20 minuten was het toch Sportlust die op voorsprong kwam. Een voorzet vanaf rechts werd dusdanig aangeraakt door Steven dat de bal met een curve in het doel belandde. Jos had positie ingenomen om de voorzet op te rapen maar was door de touche van Steven geklopt. Niet lang na de 1-0 maakte WDS al gelijk. Na balverlies voorin zette Sven meteen druk en wist zo de bal van een verdediger af te snoepen en alleen richting goal te gaan. Beheerst werkte Sven de bal af waardoor WDS op zoek kon naar de voorsprong. Deze leek er te komen nadat Jesse zichzelf had vrijgespeeld en vrij kon schieten. Helaas ging zijn inzet net naast, maar de toon was gezet. Vlak voor rust was het wel raak. Een vrij trap van Steven kwam via de muur voor de voeten van Martijn en die werkte de bal met de buitenkant van de voet tegen de touwen. Direct hierna was het rust en zo ging WDS met een voorsprong de kleedkamer in.

Na rust ging WDS op zoek naar een uitbreiding van de voorsprong en Jan Dirk bracht hiervoor Luke in voor Leon. Het lukt WDS in de tweede helft moeilijk om door de defensie van Sportlust heen te komen. Nicky was uit een voorzet van Jesse dichtbij een goal maar raakte de bal niet goed. Ook de vrije trappen wilde ook geen resultaat opleveren wat zorgde dat Sportlust bleef leven. Het was dan ook Sportlust die scoorde. Een avontuur van Anton op de tegenstander zijn helft was weinig succesvol. De peer naar voren viel tussen Jos en de WDS defensie in, maar Jos leek op tijd te zijn en met een goede tackle de aanval te verijdelen. De scheidsrechter oordeelde anders en gaf Sportlust een vrije trap op een mooie plek. De vrije trap werd door Sportlust verzilverd. Het was weer een lichte aanraking van Steven, wat zorgde dat de bal onder Jos doorging en in het doel belandde. Ongelukkig maar waar, het was weer gelijk. Tot overmaat van ramp moest WDS kort hierna met 10 man verder nadat Jesse geel kreeg omdat die 'hee scheids' riep. Ondanks dat Sportlust continue aan het klagen was bij de leidsman was het WDS die hiervoor de kaart kreeg en 10 minuten met 10 man verder moest.
    WDS kwam in deze tijd niet in de problemen en na 10 minuten mocht een getergde Jesse het veld weer betreden. Direct was die gevaarlijk en leek die een penalty te verdienen. De scheidsrechter vond een sliding op de speler zonder bal echter niet genoeg voor een penal. In de 88e minuut was het alsnog raak. Steven bouwde goed op en speelde Sven in rond de 16 meter. Sven wist hierna Jesse te bedienen en deze schoot de bal onberispelijk hard tegen de touwen. Hierna kon WDS nog op 2-4 komen nadat Luke Sven voor de keeper zette. Zijn inzet werd echter van de lijn gehaald en zo bleef de eindstand op 2-3.

Hiermee behaalde WDS drie punten in de laatste wedstrijd voor de winterstop en blijft zo in de race voor een plek in de bovenste regionen van de competitie. De volgende wedstrijd van WDS 2 is op 18 januari thuis tegen CVC.