• Na een aantal zaterdagen zonder overwinning, moest er afgelopen zaterdag gewonnen worden van ARC 8. Het weer zorgde ervoor dat er werd uitgeweken naar het kunstgrasveld en ondanks het weer en de vorm waar WDS in stak wisten vele supporters de weg naar Wierickeweide te vinden.

    WDS trof met ARC een voetballende ploeg met een aantal leuke voetballers. Het was dan ook een open wedstrijd, mede doordat de 4-5-1 formatie werd vervangen door het vertrouwde 4-4-2. Zowel WDS als ARC kregen kansen op de openingstreffer, maar mede door goed verdedigend werk aan beide zijden bleef een doelpunt uit. Omdat het de aanvallers van WDS niet lukte de bal tegen de touwen te werken, besloot Richard zich hier maar mee te bemoeien (en niet zonder succes). Een lange bal van Mark Koorevaar werd verkeerd ingeschat door de ARC defensie + doelman en Richard was er als de kippen bij om met zijn hoofd voor de 1-0 aan te tekenen. WDS kon helaas niet lang genieten van de voorsprong. Een (te) harde steekbal leek een prooi voor Lars Lindeman te zijn, helaas twijfelde hij waardoor de spits van ARC de gelijkmaker op het scoreboard zette.

    In de tweede helft was WDS de betere partij, maar wist het ondanks een aantal grote kansen niet tot scoren te komen. De keeper van ARC wist na een mindere eerste helft met miraculeuze reddingen een aantal keer de 2-1 te voorkomen. Een schot van Koorevaar werd uit de kruising gehaald en ook Jordy wist 1 op 1 niet te scoren. Om toch met de overwinning aan de haal te gaan werd supersub Sander Verlaan ingebracht. Het resultaat van de wissel liet niet lang op zich wachten. Met een goede actie creƫerde Tom Wils zijn eigen ruimte en wist hij Elwinho in stelling te brengen. Elwinho twijfelde niet en maakte de bal hard maar beheerst af. Na de 2-1 ging WDS op zoek naar de 3-1. Elwinho kreeg hier de beste kans voor, Jordy legde deze keer de bal af maar Elwinho wist de bal niet in het lege doel te krijgen. Kort hierna zette Sander Jordy voor de keeper. Deze keer faalde de spits niet en bepaalde hij de eindstand op 3-1.

    Ook in deze wedstrijd genoot WDS 2 van de aanwezigheid van Omta Fotografie. De foto's zijn hieronder te zien.

    Volgende week gaat het bekeravontuur voor WDS 2 verder. Het ontvangt om 12:00 Roodenburg op Sportpark Wierickeweide.