Wissel: Jelle, Lukas, Stijn
    Trainer: Jan Dirk
    Leider: Gert
    Vlagger: Johan

Na de overwinning van vorige week stond deze week de wedstrijd tegen Oudewater op het programma. Niet al te lang geleden werd thuis nog verloren dus de mannen van Jan Dirk waren uit op revanche. Ook deze week waren er weer de nodige personele wijzigingen. Door wat griepjes waren Jelle, Lukas en Stijn niet fit genoeg om te starten wat zorgde voor Emiel als nieuwe kapitein. Verder keerde Thomas terug van een blessure en was Johan weer aanwezig langs de lijn.

Net als de vorige wedstrijd was WDS vanaf het begin de bovenliggende partij. De eerste 10 minuten waren van beide kanten wel zeer rommelig wat zorgde voor een weinig kansen en veel wisselingen van balbezit. Na 10 minuten kreeg WDS de wedstrijd meer onder controle en bewoog het langzaam richting het doel van Oudewater. De eerste echte kans was voor Jesse die alleen op de immens grote keeper afging, alleen hij stuitte op de doelverdediger. Een paar minuten later was het weer Jesse die in stelling werd gebracht door Tom, echter mislukte zijn poging om de keeper te omspelen. Aan de andere kant kwam Oudewater niet veel verder dan wat voorzetten en afstandschoten, maar dit vormde geen probleem voor Dylan. Veel meer gebeurde er in de eerste helft niet waardoor er met 0-0 gerust werd.

Na de thee vervolgde WDS de wedstrijd en kreeg het direct 2 goede kansen. 2 maal was het Luke die alleen op de doelman afging, maar 2 maal lukte het niet om de bal in het netje te krijgen. Een klein kwartier na rust was het eindelijk raak. Een vrije trap van een meter of 30 werd door Tom ingebracht. De aanstormende Emiel zorgde voor afleiding in de verdediging van Oudewater waardoor de bal in een keer in het doel viel. Na de 0-1 werden de wissels stuk voor stuk ingebracht, Lukas verving Kon, Stijn verving Thomas en Jelle verving Job.
    Na de 0-1 kreeg Oudewater de enige kans van de wedstrijd. Gelukkig viel de bal binnenkant paal niet binnen en was de rebound voor de uitstekend keepende Dylan.
    De wissels zorgde hierna voor meer defensieve zekerheid en een daarvan stond aan de basis van de 0-2. Jelle veroverde de bal aan de zijkant van het veld en speelde hem direct in de ruimte naar Ben. De bal leek voor Oudewater, maar die hadden geen rekening gehouden met de aanstormende Luke. Die omspeelde vervolgens de keeper en legde de bal klaar voor Ben die overtuigend binnenschoot.
    Na de 0-2 was het verzet van Oudewater gebroken. Wel probeerde de spits nog een penalty te versieren met een schitterende valpartij. De uitstekend fluitende scheidsrechter had ook dit door waardoor de bal niet op de stip ging. WDS speelde de wedstrijd vervolgens uit en kwam niet meer in gevaar waardoor het weer 3 punten kon bijschrijven.

De komende twee weken is WDS 2 vrij, waarna het op 28 maart thuis aantreed tegen Sportlust 4.