• WDS 2 heeft geen kind aan VEP 3

  11 okt 2021
 • Zaterdag speelde een gehavend WDS 2 haar 2e competitiewedstrijd uit bij VEP 3. Het team van Jan Dirk werd in eerste instantie met nog geen 11 man op pad gestuurd, maar met hulp van oud gedienden Ramon de Koning, Erik de Jong en Mark Venhuis kon WDS 2 toch met een basis elf aantreden. Ramon mocht zijn keeperskunsten laten zien, Mark versterkte het middenveld en Erik kreeg te maken met de spitsen van VEP.

  Vanaf het begin was WDS heer en meester wat na ruim 10 minuten resulteerde in de 0-1. Mark Venhuis combineerde met Thomas door de verdediging heen en kon na een individuele actie binnenschieten. Weer 10 minuten later verdubbelde WDS 2 de score in de persoon van Elwin die de bal panklaar kreeg van Jeffrey. Niet veel later was het Elwin die aangaf, ditmaal stond Jesse aan het eind van de aanval en zo stond WDS na een half uur spelen op een 0-3 voorsprong. Ondanks dat VEP de middenlijn weinig overkwam, kregen ze het net voor rust toch voor elkaar een goal te maken wat zorgde voor een 1-3 ruststand.

  Na rust was het spelbeeld hetzelfde en was het al snel 1-4. Wederom gaf Jeffrey de bal op een presenteerblaadje aan Elwin en ook dit keer schoof Elwin netjes binnen. WDS nam hierna wat gas terug, maar kwam nog wel op 1-5 dankzij een afstandsschot van Rick van der Laan.
  Hierna had WDS nog een aantal goede kansen om de score nog hoger uit te laten lopen, maar geen van deze kansen werden verzilverd. Hierdoor won WDS haar 2e wedstrijd en klimt het hiermee naar plek 2 op de ranglijst.

  Volgende week speelt WDS 2 thuis tegen Sportlust 4. Om 12:00 zal op het vertrouwde sportpark de strijd om de bovenste plekken beginnen!