• Update programma Feestweek

  15 mrt 2023

 • PROGRAMMA FEESTWEEK WDS 75 JAAR! Van maandag 27 maart t/m zaterdag 1 april is het feest bij WDS. De hele week zijn er activiteiten en festiviteiten voor jong & oud. Het volledige programma is hieronder te vinden. Houd deze pagina in de gaten voor updates omtrent het programma en de tijden.

    Volledige Programma Feestweek WDS 75 Jaar

  Maandag 27 maart

  Opening & historische ochtend

  Om 10:30 uur begint de feestweek met de presentatie van het jubileumboek. Tijdens de historische ochtend staat alles in de kantine in het teken van de historie van WDS, zowel de burgemeester als wethouder Knol zijn aanwezig tijdens de historische ochtend. Deze ochtend is uiteraard voor iedereen toegankelijk!

  Plus Freestyle Show & Workshop (JO13 T/M JO19)

  Vanaf 17:45 uur mag de oudere jeugd aan de bak om hun skills te gaan verbeteren. Twee professionele freestylers geven een show & workshops voor de spelers. Aanmelden voor de workshops zal via de leiders van de elftallen gaan. Kom gerust een kijkje nemen bij de shows! De workshops duren tot ongeveer 20:00 uur.

   

  Dinsdag 28 maart

  Op dinsdagavond vindt de sponsoravond plaats. Meer informatie over deze avond vind je hier.  

   

  Woensdag 29 maart

  Plus Freestyle Show & Workshop (JO6 T/M JO12)

  De activiteiten op woensdag beginnen om 15:00 uur. De jeugd t/m 12 jaar krijgt les van een professionele freestyler, om zo nieuwe skills te leren. Tussen de workshops door gaan de kinderen aan de slag met het verven van een spandoek en geeft de freestyler een show. Kortom, een hele creatieve middag! De workshops duren tot ongeveer 17:15 uur.

  Voetbalquiz voor de jeugd  (JO12 T/M JO16)

  Om 17:00 uur wordt de voetbalkennis van de jeugd getest tijdens een voetbalquiz in de kantine. Eten wordt verzorgd. Vooraf inschrijven voor de quiz is niet nodig.

  Walking football

  S’avonds mogen de voetbalschoenen voor even weer uit de wilgen en gaan de ouderen aan de bak tijdens het walking football. Het walking football toernooi start om 19:00 uur.

  Shantykoor

  Na het walking football (20:30 uur) verzorgd het Shantykoor ons een gezellige avond, een muzikaal genot van de hoogste plank!  

   

  Donderdag 30 maart

  Kinderdisco

  De donderdagavond wordt om 18:30 uur afgetrapt met een kinderdisco. DJ Theo gaat ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan! Alle kinderen zijn welkom (ook niet-leden).

  Pubquiz Senioren

  Om 20:00 uur begint de pubquiz voor de senioren en de spelers van de JO19. De pubquiz wordt gespeeld in teams van twee personen, bedenk alvast een leuke teamnaam en bereid je goed voor. 

  Nog geen teamgenoot kunnen vinden? Meld je individueel aan door te mailen naar gert@vvwds.nl of steven@vvwds.nl, dan koppelen wij je aan een team.

  Schrijf je team in voor de pubquiz via onderstaande button:  

  Zaalvoetbal 2022 1

  Vrijdag 31 maart

  Gedurende de vrijdagavond zijn er foodtrucks aanwezig.

  WDS Legends - Lucky Ajax (Let op, gewijzigd tijdstip: aftrap 18:00 uur)

  Op vrijdagavond komen de sterren van Lucky Ajax langs op sportpark Wierickeweide. Met de WDS Legends zetten we daar een sterke ploeg tegenover. Een waar spektakel is dan natuurlijk gegarandeerd! Bezoek aan de wedstrijd is gratis voor leden. Voor niet-leden dient er €5 entree te worden betaald bij de ingang van het sportpark.

  Feest met DownTown Dukes

  Na de wedstrijd tussen de WDS Legends en Lucky Ajax barst het feest helemaal los. Een gigantische derde helft is een zekerheidje. De DownTown Dukes komen langs om de boel eens flink op stelten te zetten.  

   

  Zaterdag 1 april

  Gedurende de zaterdag zijn er foodtrucks aanwezig.

   

  Het feesttoernooi (begin om 09:30 uur)

  Op zaterdagochtend mag ook de jeugd weer aan de bak! Er wordt gestreden om de prijzen tijdens 'Het Feesttoernooi' op zaterdagochtend!

  De jeugd t/m JO10 begint om 9.30 uur en de JO11-12-13- 14 om 11.00 uur. Kom zo origineel mogelijk verkleed (inclusief voetbalschoenen) en verdien leuke prijzen!

  Stratentoernooi (Vanaf 13:00 uur) 7 tegen 7

  Een oud fenomeen keert weer terug, het WDS stratentoernooi! Tijdens dit toernooi nemen straten, wijken, dorpen of zelfs steden het tegen elkaar op. Uit alle windstreken worden spelers ingevlogen om deel te nemen.  Deelname vanaf JO-16.

  Hieronder zijn de teams geselecteerd, neem contact op met de desbetreffende contactpersoon als je nog niet bent opgenomen in de selectie voor het team waar je in hoort.

  - Driebruggen Noord (kant van basisschool de Lely) - Contactpersoon: Johan van Eijk
  - Driebruggen Zuid (kant van basisschool de Wegwijzer) - Contactpersoon: Jordy de Groot
  - De hofjes (Abeelhof, Moerbeihof, Hazelaarhof) - Contactpersoon: Sven de Koning
  - Kerkweg - Contactpersoon: Thomas Hagoort
  - Over de brug - Contactpersoon: Eric Cromwijk
  - Hoogeind en Laageind - Contactpersoon: Tim van den Heuvel
  - Waarder West- Contactpersoon: Dylan Griffioen
  - Waarder Oost - Contactpersoon: Mitchell de Koning
  - Oudewater - Contactpersoon: Jan v/d Veer
  - Hekendorp - Contactpersoon: Fred van Eijk
  - Buitenstaanders (Nieuwerbrug, Bodegraven, Gouda, Woerden, etc) - Contactpersoon: Tom v/d Wind

  Op voorhand zijn de bovenstaande teams bepaald, mocht er animo zijn voor een extra of ander team dan horen we het graag! Mail dan naar steven@vvwds.nl.

  Speciaal voor dit toernooi zijn alle competitiewedstrijden van de senioren verzet naar een andere datum.

  Grote loterij

  Na het stratentoernooi wordt er al snel een slinger gegeven aan het rad. Tijdens de grote loterij zijn er unieke prijzen te winnen. Dan kan je toch niet met lege handen naar huis? 

  Goud & Fout feest met Richard Hollands en DJ

  De feestavond begint al vroeg met het Goud & Fout feest en wordt afgetrapt met Richard Hollands. De zanger weet er altijd weer een mooi feestje van te bouwen. Daarna zal de DJ het overnemen en gaan we dansend richting 2 april, want om 00:00 uur bestaat WDS 75 jaar!

  WDS 75 jaar limited edition producten

  De gehele week zijn er limited edition WDS 75 Jaar producten te koop via de webshop en in de kantine! Neem gerust kijkje, maar twijfel niet te lang want OP=OP!

  De producten zijn verkrijgbaar via: https://vvwds.shop/wds-75-jaar/

  Voor vragen over de feestweek kun je mailen naar: steven@vvwds.nl of gert@vvwds.nl.