• Sponsortoernooi 2024

    4 jun 2024
  • Vrijdag 31 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse sponsortoernooi bij WDS. Deze editie waren er weer 12 deelnemende teams en de (weers)omstandigheden werden steeds beter gelukkig. Ook waren er weer nieuwe teams en talenten te bewonderen maar ook oude bekende teams waren weer van de partij. Het was een goed bezochte editie qua toeschouwers. Ook waren er dit jaar weer voldoende onafhankelijke scheidsrechters, Martin, 'Akkie', Johan, Rene, Coenraad, Evert en Gillis, aanwezig die de wedstrijden in goede banen leiden. De catering werd de hele avond prima verzorgd door Café Custwijc en de bardames Sara en Yvonne zorgden voor de tijdige drank technische verkoeling. De presentatie van het toernooi was in vertrouwde handen van Chris Hagoort wat hij inclusief zijn eigen commentaar op een kundige en gezellige wijze deed.
    Uiteindelijk ging de finale tussen Van Vliet Installatietechniek vs De Metselaars, waarbij Van Vliet wederom de winnaar werd na een spannende finale (3-2 na penalty's) en de 'prachtige' wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Na de finale was het tijd voor de '3e helft' en de prijsuitreiking. Deze 3e helft werd muzikaal en sfeervol verzorgd door Dobbelsteen Entertainment
    Het was weer een geslaagde editie en namens de sponsorcommissie bedanken we alle deelnemende sponsors / teams en wensen iedereen alvast een goede zomerstop. Graag weer tot volgend jaar.
    Sponsorcommissie WDS