• Sponsortoernooi 2023

  7 jun 2023
 • Vrijdag 2 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse sponsortoernooi bij WDS. Deze editie waren er 13 deelnemende teams en de (weers)omstandigheden waren goed. Er waren wederom een aantal nieuwe teams en talenten te bewonderen maar ook oude bekenden waren weer van de partij. Het was een zonnige editie welke ook qua toeschouwers goed bezocht werd. Ook waren er dit jaar weer voldoende onafhankelijke scheidsrechters, Martijn, Evert, 'Akkie', Coenraad, Paul en Gillis, aanwezig die de wedstrijden in goede banen leiden. De catering werd de hele avond prima verzorgd door Cafe Custwijc en de bardames Sara en Yvonne zorgden voor de tijdige drank technische verkoeling. De presentatie van het toernooi was ook dit jaar in handen van Chris Hagoort wat hij inclusief zijn eigen commentaar op een kundige en gezellige wijze deed.
  Na de poulefase stonden Go-Jo, RW Vloerenbedrijf, De Kramer en Van Vliet Installatietechniek in de halve finales. Uiteindelijk ging de finale tussen de RW vs Van Vliet, waarbij Van Vliet uiteindelijk de winnaar was en de 'prachtige' wisselbeker in ontvangst kon nemen. Het ging er fanatiek aan toe waarbij de captain van Van Vliet, Adri van Soest, een gele kaart moest incasseren. Tevens was er ook nog een troostprijs voor Henri Uittenbogaard Autoschades die dit jaar voor het eerst meedeed maar ook als laatste eindigde, door  de afwezige sponsor AKN werd wel een kratje bier gesponsord als aanmoediging.
  Na de finale en de prijsuitreiking was het tijd voor de '3e helft'. Tijdens deze 3e helft was er een sfeervol live optreden van Pascal de Vormer met een hoog meezing gehalte. 
  Het was weer een geslaagde editie en namens de sponsorcommissie bedanken we alle deelnemende sponsors / teams en wensen iedereen alvast een goede zomerstop. Tot volgend jaar.
  Sponsorcommissie WDS