• Sponsortoernooi 2022

    13 jun 2022
  • Vrijdag 3 juni was het na twee onderbreking eindelijk weer tijd voor het jaarlijkse sponsortoernooi bij WDS. Deze editie waren er 12 deelnemende teams en de (weers)omstandigheden waren goed. Er waren een aantal nieuwe teams en talenten te bewonderen maar ook oude bekenden waren weer van de partij. Het was een redelijk zonnige editie welke ook qua toeschouwers goed bezocht werd. Ook waren er dit jaar weer voldoende onafhankelijke scheidsrechters, Jaap, Martin, 'Akkie' en Mark, aanwezig die de wedstrijden in goede banen leiden. De catering werd de hele avond prima verzorgd door Cafe Custwijc en de bardames Sara en Yvonne zorgden voor de tijdige drank technische verkoeling. De presentatie van het toernooi was in handen van Chris Hagoort wat hij inclusief zijn eigen commentaar op een kundige en gezellige en kundige deed.
    Uiteindelijk ging de finale tussen de RW Vloerenbedrijf 1 vs De Metselaars, waarbij RW Vloerenbedrijf uiteindelijk de winnaar was en de 'prachtige' wisselbeker in ontvangst kon nemen. Na de finale was het tijd voor de '3e helft' en de prijsuitreiking. Tijdens deze 3e helft was er nog een sfeervol live optreden. 
    Het was na twee jaar ongewenste pauze weer een geslaagde editie en namens de sponsorcommissiebedanken we alle deelnemende sponsors / teams en wensen iedereen alvast een goede zomerstop. Tot volgend jaar.
    Sponsorcommissie WDS