Vrijdag 7 juni was het jaarlijkse sponsortoernooi bij WDS. Deze editie waren er 13 deelnemende teams en de weersverwachting was niet erg rooskleurig. Er waren weer nieuwe talenten te bewonderen maar ook oude bekenden waren weer eens te bewonderen. Het begin van het toernooi was nog wat regenachtig maar halverwege kwam zelf de zon weer eens tevoorschijn. Ook waren er dit jaar weer voldoende onafhankelijke scheidsrechters aanwezig die de wedstrijden in goede banen leiden. De catering werd de hele avond prima verzorgd door Cafe Custwijk waarbij Jaap en Pascal achter de potten en de pannen stonden.
Uiteindelijk stonden in de kruisfinales RW Vloerenbedrijf vs Plus 1 (1-0) en Van Vliet Installatietechniek vs De Metselaats (na strafschoppen gewonnen door Van Vliet). Hierdoor was de finale dit jaar
RW Vloerenbedrijf vs Van Vliet Installatietechniek. Ook deze wedstrijd werd door strafschoppen beslist waarbij RW keeper Lindeman 3x in de goede hoek lag maar toch ook drie keer moest 'vissen' en RW zelf 1x miste waardoor we een nieuwe winnaar hadden nl. Van Vliet Installatietechniek. De winnaar van de afgelopen 2 edities Goudriaan - Jongerius kwam er dit jaar niet aan te pas. Na de finale was het tijd voor de '3e helft' en de prijsuitreiking. Tijdens deze 3e helft was er nog een erg sfeervol optreden met een hoog meezing gehalte van zanger PJ (één van drie leden van Helemaal Top). 
 
Saillant detail is dat de wisselbeker er na de huldiging wat anders zag, maar daar gaan ze bij Van Vliet weer een mooie beker van maken.
Het was een geslaagde edite en namens de sponsorcommisie bedanken we alle deelnemende sponsors / teams en wensen iedereen alvast een goede zomerstop. Tot volgend jaar.
Opgemaakt door de Sponsorcommissie WDS
Zie hieronder de beelden:
Sponsortoernooi 2019 Sponsortoernooi 2019 1 Sponsortoernooi 2019 2 Sponsortoernooi 2019 3 Sponsortoernooi 2019 4 Sponsortoernooi 2019 5 Sponsortoernooi 2019 6 Sponsortoernooi 2019 7 Sponsortoernooi 2019 8 Sponsortoernooi 2019 9