• Sponsortoernooi 2018

  4 jun 2018
 • Vrijdag 1 juni was het jaarlijkse sponsortoernooi bij WDS. Deze editie waren er 18 deelnemende teams wat een record aantal betrof en waardoor het lekker druk was op de Wierickeweide. Er waren diverse  sponsorteams die voor het eerst meededen aan het toernooi wat een goede impuls is voor dit toernooi.
  Het was net op tijd gestopt met regenen en het toernooi was strak ingepland door onze stagiaire Ivo Lemkes. Ook waren er voldoende onafhakelijke scheidsrechters aanwezig die de wedstrijden in goede banen leiden. De catering werd de hele avond prima verzorg door Cafe Custwijk waarbij Jaap en Pascal hun handen vol hadden aan alle hongerige deelnemers en supporters. Er kwamen zelf bezoekers van buiten af op deze eendaagse horecagelegenheid af.
  Uiteindelijk stonden Goudriaan - Jongerius vs De Metselaars in de finale en de finale werd gewonnen al onder schemerige omstandigheden door Goudriaan - Jongerius net als de vorige editie. We dagen alle teams hierbij alvast uit om er deze kampioen van de troon te stoten bij de editie in 2019.
  Na afloop van dit toernooi was er nog een erg sfeervol optreden van Dries Roelvink. Daarna was er voor Dries nog de mogelijkheid om met locale helden op de foto te gaan!!! Tevens vond de gebruikelijke evaluatie alias de derde helft van het toernooi plaats in de kantine.
  Het was een zeer geslaagde edite en namens de sponsorcommisie bedanken we alle deelnemende sponsors / teams en wensen iedereen alvast een goede zomerstop. Tot volgend jaar.
  Bijgaand nog een aantal geschoten kliekjes van de avond:
  Sponsortoernooi 2018 Sponsortoernooi 2018 1 Sponsortoernooi 2018 2 Sponsortoernooi 2018 3 Sponsortoernooi 2018 4 Sponsortoernooi 2018 5 Sponsortoernooi 2018 6