• Spellen ochtend Jeugd een succes!

  13 jul 2020
 • Afgelopen zaterdag 11 juli is er bij WDS een spellen ochtend georganiseerd.
  Deze keer niet alleen voor jeugdleden van WDS maar ook voor zijn of haar broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje.

  Nadat het jeugdkamp dit jaar helaas niet door heeft kunnen gaan, leek WDS het alsnog leuk om toch nog iets voor de jeugd te organiseren. Gelukkig waren de corona-maatregelen dusdanig versoepeld dat dit mogelijk was. Het werd een spellen ochtend!

  Dat onze jeugd er weer zin in hadden bleek wel aan het aantal aanmeldingen. Maar liefst 97 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar waren van de partij. De kids werden ingedeeld in gemixte teams en liepen 9 spellen af met elk team een enthousiaste vrijwilliger als begeleider. Ook werd elk spel begeleid door een vrijwilliger. Vandaag geen tekort aan vrijwilligers en deelnemers!

  De spellen waren o.a. voetbal sjoelen, waterballon vangen, gaten schieten, tractor band rollen, voetvolley, voetbalschoen vangen, voetbal darten en penalty’s schieten.

  Ook aan eten en drinken was gedacht en met dank aan het heerlijke weer kon alles buiten plaatsvinden. Aan het begin van de middag werd de winnaar van het spellen bekend gemaakt en werd er gestreden om de beste penaltynemer per leeftijd.
  Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen en dat was deze dag zeker het geval!

  Deelnemers en vrijwilligers hebben het erg naar hun zin gehad en vanuit WDS zijn we dan ook erg blij dat we dit seizoen leuk hebben kunnen afsluiten. Iedereen een fijne vakantie gewenst! Tot volgend seizoen!

  Jeugddag 2020 een succes!