• Sand & Summer - WDS Voetvolley en feestelijke afsluiting 16 & 17 juli

  2 jul 2021
 • Vrijdag 16 en zaterdag 17 juli zal het parkeerterrein van WDS omgetoverd worden tot een mega zandbak. Dit weekend zal er voetvolley en een afsluitend Hawaii feest worden georganiseerd door WDS. Deze uit BraziliĆ« afkomstige sport is een combinatie van voetbal en volleybal waarbij de spelers met de benen in plaats van de armen de bal over het net moeten zien te krijgen.

  Vrijdagavond

  Op vrijdagavond 16 juli vanaf 7 uur zal de jeugd van 12-18 jaar aan de beurt zijn. Iedereen uit Driebruggen en omstreken is welkom dus neem je vriendjes vooral mee! Opgeven kan via jouw teamleider of via het mailadres rick@vvwds.nl voor donderdag 15 juli inclusief leeftijd. De teams zullen ter plekke gemaakt worden zodat iedereen tegen zijn leeftijdsgenoten komt te spelen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen.

  Zaterdag

  Zaterdag 17 juli mogen de volwassenen vanaf 18 jaar hun kunsten vertonen in de zandbak. Zorg dat je je team van 2 (eventueel een 3e wissel) opgeeft bij Rick van Vliet via rick@vvwds.nl voor donderdag 15 juli inclusief een originele teamnaam. Let op, er is een maximum aantal teams vastgesteld dus zorg dat je er op tijd bij bent! De begintijd zal tussen 10 en 12 uur zijn, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de finale zal rond 5 uur gespeeld worden.

  Niet zo fanatiek maar wel een gezelligheidsdier? Kom vooral kijken! De gehele dag zal er muziek aanwezig zijn, Custwijc verzorgt heerlijke broodjes en ook de tap zal weer overuren draaien.

  Hawaii Feestavond

  Aansluitend op de finale van het voetvolley zal de gezelligheid helemaal losbarsten met het Hawaii themafeest inclusief feest-dj en zanger! Natuurlijk mogen de cocktails niet ontbreken en ook voor het avondeten is gezorgd. Dus trek je Hawaii-blouse en slingers maar uit de kast.

  Sand & Summer - WDS Voetvolley en feestelijke afsluiting 16 & 17 juli