• Orkaan Tommy raast over Jodan Boys

  12 okt 2018
 • Na de uiterst prima overwinning afgelopen week tegen Sportlust stond afgelopen zaterdag een andere oude bekende op het veld, namelijk Jodan Boys. In de oude dagen van weleer was dit een beladen derby, zaterdag was dit anders.

  Doordat De Grote een van zijn ATV weekenden genomen had, stond El Bosso dit keer voor de groep om met een inspirerende speech de manschappen af te blaffen. Als een volleerd Generaal liet hij deze kans niet ongemerkt voorbij gaan en nam dit serieus.

  Dit keer was het niet “de mooiste dag van de week”, maar een namensalvo van de basiself. Zoals gewoonlijk werd er naar de trainingsopkomst gekeken en de vorm van de dag. El Bosso constateerde dat wederom ieder zijn vorm prima was, of het nu buik, bochel of een plofenkel was, alle mannen stonden er weer prima op.

  Dan was er nog een nieuwtje! Met dit zonnige weer mochten de mannen zelfs presteren in de warmloopshirts. We hebben na de wedstrijd een ingezonden bericht van de sponsors van de wedstrijdshirts ontvangen dat ze dan wel genoemd willen worden in het wedstrijdverslag. Nu bij deze: we zijn tevreden met het kratje bier na elke wedstrijd van de shirtsponsors.

  Om exact 14.32,14 floot de leidsman van dienst, de heer Tuitje met z’n fluitje, voor de start van de wedstrijd.
  Over deze wedstrijd kunnen we een hele krant volschrijven maar we beperken ons, zoals u gewend bent van onze objectieve verslaggevers, tot de feiten.

  Jodan Boys was geen partij voor onze voetbalvrienden. Binnen 20 stond het 4-0 en er waren genoeg kansen om de score verder uit te breiden, maar helaas bleef het hierbij.

  Zoals jullie als lezers gewend zijn, speelt WDS 3 met de slogan “voetbal voor iedereen”, waardoor ook de tegenstander een doelpunt gegund werd. De thee smaakte prima met een 4-1 voorsprong en El Bosso en De Grijze besloten om gelijk maar even ca. 160 jaar ervaring eruit te gooien en deze te vervangen door een betere kwaliteit/leeftijd verhouding.

  Dit vertaalde zich gelijk vanaf de aftrap in de 5-1. Daarna volgende snel de 6-1, 7-1 en 8-1. De 8-2 was nog een formaliteit en gaf iedereen in het veld weer een reden juichen en aftrappen.

  Woorden schieten te kort voor deze voetbalshow, vandaar dat de hele wedstrijd niet op papier gezet kan worden. De volgende wedstrijden van WDS 3 kunt u daarom terug gaan kijken via wedstrijdgemist.nl.

  Toch is er deze week weer geschiedenis geschreven en dit willen we u natuurlijk niet onthouden.

  Enkele feiten:
  - Theo springt een nieuw record: 16 meter en 82cm. Helaas had hij geen polsstok in zijn handen maar een bal.
  - Ronny van de Beek (neef van) is voor de vierde keer man of the match geworden. Er gaan geluiden op binnen zijn management dat Van de Beek in de winterstop een transfer gaat maken
  - Twee kapiteins op een schip dat gaat niet, vandaar dat we elf kapiteins hebben.
  - El Bosso goed is in Riskmanagement, maar niet zo goed als Robbie Speciaal.
  - Volgende week zullen we het zonder Jopie Kielalala moeten doen, Het Oktoberfest is voor hem wat te ver rijden.

  Tot volgende week!