• Oefenpotje 2: WDS-Esto 2-2

  25 aug 2019
 • Technische staf: Willem (trainer), Ron (leider), Leon (verzorger), Jan (vlagger), Cock (materiaalman).

  Opstelling: Jos, Jelle, Mark (C), Rick, Mike (Steven), Matthijs, Ivo (Jouher), Emiel (Jesse), William, Miquel, Hans (Elwin).

  Vandaag kwam zondag tweedeklasser Esto op bezoek, waar nu oud trainer van WDS Andy Biekman trainer is geworden. WDS begon goed aan de wedstrijd en kon na 3 minuten al op een 1-0 voorsprong komen, maar helaas kreeg Hans de bal er met zijn verkeerde been niet in. Na een half uur kreeg Esto een vrije trap op de rand van het 16 meter gebied en deze werd snoeihard in het dak van het doel geschoten. Vijf minuten later kwam een goed spelend WDS terecht op 1-1 via een mooie aanval en een voorzet van Jelle die op het hoofd van Hans belanden. En dat was tevens de ruststand.

  De tweede helft ging over en weer en de spelers pompte er ondanks de warmte veel energie in. Na 65 minuten spelen kwam Esto via een klutsgoal op voorsprong. WDS ging daarna nadrukkelijker op zoek naar de gelijkmaker. Dit lukte in de 90ste minuut door een slecht genomen corner van Mark, welke vervolgens terug kwam in de voeten van Mark en de bal opnieuw de 16 in schoot die op het hoofd van Elwin belandde die de 2-2 binnen kopte. Eindstand 2-2.

  Aanstaande dinsdag om 19:30 komt Kockengen bij ons op bezoek voor de derde oefenwedstrijd.