• Meer spannende momenten vooraf bij eerste competitiewedstrijd WDS 4

  22 sep 2019
 • Vooraf waren er een hoop kopzorgen voor de eerste competitiewedstrijd. Een deel van de selectie had zich in de 6e set van een volleybaltoernooi tegoed gedaan aan de nodige alcoholische versnaperingen op de vrijdagavond. Voor sommigen werd een fristi teveel van het goede waardoor de maaginhoud geleegd moest worden als voorbereiding op de wedstrijd van zaterdag. Trainer Bosman zag dit met argusogen aan toen hij op zaterdagochtend een tuintje aan het doen was.

  Daarnaast zaten de mannen in zak en as toen de nieuw aangetrokken verzorgster niet kwam opdagen.

  Gelukkig waren ze bij tegenstander Fc Oudewater nog vakantie aan het vieren. Vorig seizoen was dit een geduchte tegenstander waardoor dit gelijk een topper zou worden. Echter kende de wedstrijd weinig spanning en werd WDS geen strobreed in de weg gelegd.

  In de eerste helft werd een 4-0 marge opgebouwd door 2x Jordy, Richard en Robert. In de tweede helft werd deze score verdubbeld door Daniël, Tom, Bart en Michael. 8-0!

  Dit resulteerde helaas nog niet in een koppositie (hoe is het mogelijk). Volgende week met een net zo’n goede voorbereiding op naar Zevenhoven!

  Meer spannende momenten vooraf bij eerste competitiewedstrijd WDS 4 1