• Lezing topsport en inclusie - 28 maart

  25 mrt 2024
 • Beste WDS'er,

  Wij zijn vanuit Stichting idb uitgenodigd voor een inspirerende avond met Pepijn Keppel, schrijver, journalist en voormalig topsporter.

  Op 28 maart om 20:00 zal hij in het Evertshuis in Bodegraven spreken over zijn eigen ervaringen in de topsportwereld en de uitdagingen die hij tegenkwam toen hij voor zijn gevoel niet kon voldoen aan het traditionele beeld van een topsporter.

  Wat maakt deze avond interessant voor ons als voetbalvereniging?

  Pepijns verhaal biedt niet alleen inspiratie voor voetballers binnen jullie club, maar gaat ook dieper in op kwesties van diversiteit en inclusie binnen de sportwereld. Via zijn debuutboek "De Laatste Man" zal Pepijn een inkijkje geven in de complexiteit van de sportcultuur, waardoor jullie als voetbalvereniging een nog beter begrip kunnen krijgen van de uitdagingen waar voetballers mee te maken kunnen krijgen.

  Na de lezing is er ruimte voor interactie en dialoog, waarbij jullie specifieke vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen delen.

  We kijken ernaar uit om jullie op 28 maart te verwelkomen in het Evertshuis voor een avond vol inzichten en dialoog.

  Meer informatie en aanmelden voor de lezinghttps://www.bibliotheekdegroenevenen.nl/activiteiten/agenda/lezingen/PepijnKeppelBod.html

  Klik hier voor de online flyer.

  Deze avond wordt georganiseerd door Stichting voor Inclusie en Discriminatiebestrijding (de anti-discriminatievoorziening van gemeente Bodegraven-Reeuwijk) en Bibliotheek de Groene Venen.