• Jesse Loenen wint de Kampos Verschiedene Mannschaften - CUP

  31 mei 2018
 • Je hebt hem waarschijnlijk al in de kantine zien hangen, de befaamde gele poster met foto's van een aantal selectiespelers erop. Waar dit vorig jaar nog de B.T.T.T. - Cup heette had Patrick dit jaar gekozen voor de K.V.M. - Cup. Net als vorig jaar kon iedereen eenmalig een poging wagen om te raden waar de afkorting voor staat en bij de juiste voorspelling aan de haal te gaan met 2 kratten bier. Dit jaar werden slechts enkele pogingen gedaan en geen van die pogingen had het bij het juiste eind.

  Voor degene die niet precies weten hoe de K.V.M. - Cup in zijn werk gaat volgt een korte uitleg. Dit toernooi werd gespeeld op de training van dinsdag (niet elke dinsdag gezien de resultaten van ons vlaggenschip). De gehele (aanwezige) selectie werd ingedeeld in een team (iedere week verschillend van grote en samenstelling) en speelde onderling in verschillende wedstrijdvormen tegen elkaar. Het team dat de meeste punten behaalde ging op de foto en kwam zodoende op de gele poster in de kantine te hangen. Wie er op het laatst het meest met zijn kadaver op de foto's stond won de K.V.M. - Cup en de bijbehorende prijs.

  Dit jaar was het bloedstollend spannend wie er met de cup aan de haal ging. Speler van het jaar Jos Lodder wist zowel op zaterdag als dinsdag constant te presteren en deed zo op tot op het laatste moment mee op de prijzen. Zijn geduchte tegenstander was Jesse Loenen die vooral op de dinsdagen wist te excelleren (vaak ook ten koste van zijn prestaties op zaterdag). Dit maakte dat er op de laatste K.V.M. - Cup speeldag een gelijke stand was tussen de twee heren. Een onderling duel met eigen gekozen teams moest uitmaken wie zich tot Meister van de K.V.M. - Cup mocht kronen. Dit duel pakte voor Jesse Loenen zeer goed uit, die met een klinkende overwinning beslag op de Kampos Verschiedene/Varierende Mannschaften - CUP wist te leggen.

  De competitie van de dinsdag, die door Patrick Kamperveen in het leven is geroepen, werd door de selectie zeer goed ontvangen en zorgde voor een hoge trainingsopkomst. Eens zien of de nieuwe trainer een soortgelijk trucje kan verzinnen om de selectiespelers naar de training(en) te lokken.

  Voor iedereen die dit verhaal vol ongeloof heeft gelezen is er ook bewijs dat het Jesse daadwerkelijk gelukt is.
  Jesse Loenen wint de Kampos Verschiedene Mannschaften - CUP