• Hoofdsponsors verbinden zich voor de komende drie seizoenen aan WDS 1 en 2

  27 okt 2018
 • Op zaterdag 13 oktober jl. was de officiële ondertekening van de sponsorcontracten voor de komende 3 seizoenen door de 4 hoofdsponsors van WDS 1 en 2, zie diverse foto's. Op deze middag was ook de gemeentelijke strijd tussen WDS en Rohda '76 met een eindstand van 1-1. Dit was gezien de gemengde belangen van één van de hoofdsponsors (Goudriaan-Jongerius B.V.) een politiek wenselijke  uitslag.

   

  WDS waardeert de langdurige samenwerking met de 4 hoofdsponsoren waardoor zowel de A als de B selectie er de komende 3 jaar weer in mooie tenues te zien zijn.

   

  Op één van de bijgevoegde foto's staan de volgende hoofdsponsoren tijdens de uitreiking van een ingelijst sponsortenue aan de hoofdsponsoren:

   

  Arjan Griffioen: Goudriaan - Jongerius B.V.
  Ron Kastelein: AKN Vloerenbedrijf B.V.
  Robert Ruizendaal: RW Vloerenbedrijf B.V.
  Jan Willem van Doorn: Koeien en Kaas
  in de midden staat de aanvoerder van WDS 1 Jos Lodder

   

  Sporthuis.nl Woerden de co-sponsor en eigenaar Vincent Goes ontbreekt op de foto's.

  Hoofdsponsors verbinden zich voor de komende drie seizoenen aan WDS 1 en 2 4

  Hoofdsponsors verbinden zich voor de komende drie seizoenen aan WDS 1 en 2 5 Hoofdsponsors verbinden zich voor de komende drie seizoenen aan WDS 1 en 2 3 Hoofdsponsors verbinden zich voor de komende drie seizoenen aan WDS 1 en 2 2 Hoofdsponsors verbinden zich voor de komende drie seizoenen aan WDS 1 en 2 1 Hoofdsponsors verbinden zich voor de komende drie seizoenen aan WDS 1 en 2