• Tech.staf: Willem (trainer), Leon(verzorger), Jan(vlagger), Ron (leider), Cock(materiaalman).

Opstelling: Jan, Steven, Jos(C), Mark, Mike, Ivo, Emiel, Jouher, Elwin, Miquel, William (Matthijs).

Vandaag werd de 1e uitwedstrijd van het seizoen gespeeld in Gouda tegen GSV.
    Helaas vandaag zonder de geblesseerde Hans en Eric en de zieke Rick.
    Het veld lag er door wat regen niet al te best bij maar toch nog goed genoeg om erop te kunnen spelen..
    Na een paar groene rookbommen afgestoken door de harde kern van GSV kon er worden afgetrapt.
    Vanaf minuut 1 was GSV de bovenliggende partij en kreeg daarom ook de 1e kansen tot 2 maal toe hield Jan door goed keeperswerk WDS op de been en 1 maal kopte Mark de bal van de lijn.
    Na een minuut of 25 kreeg WDS dan ook een kans en gelijk een hele grote deze werd helaas door Elwin niet verzilverd.
    10 minuten voor de rust komt WDS op voorsprong maar helaas werd deze terecht afgevlagd.
    In de blessure tijd van de 1e helft komt GSV op voorsprong en zo gingen we helaas met een achterstand de rust in.

De 2e helft begon met veel balbezit voor WDS en er werd geprobeerd te voetballen maar tot echte kansen kwam dit verder niet.
    Na een uur spelen kreeg GSV een vrije trap die breed werd gelegd en via een hele mooie combinatie kon de 2-0 gemaakt worden.
    10 minuutjes later viel dan ook nog de 3-0 en was de wedstrijd gespeeld.
    Een terechte overwinning  van GSV die WDS op alle fronten volledig had afgetroefd.

3 gespeeld 1 punt.... er zal uit een ander vaatje getapt moeten worden als volgende week koploper Floreant op bezoek komt!

Speler van het Jaar
    Seizoen 2019-2020
    Leider klassement Dylan Griffioen
    Stand Speler Minuten wedstrijd Minuten seizoen Gele kaarten Goals Assists Cijfer wedstrijd Seizoensgemiddelde