• Einde van een tijdperk: Gert de Jong stopt na 36 jaar als jeugdtrainer

    29 mei 2019
  • Afgelopen zaterdag zat Gert de Jong voor het laatst op de bank als hoofdcoach van de JO-19, maar ook als actieve jeugdtrainer. Na 36 jaar stopt Gert met het trainen van de jeugd.
    In het tweede deel van het seizoen wist hij zijn JO-19 naar een gedeelde 2e plek te loodsen. Een zeer knappe prestatie gezien de nummer 1 al haar wedstrijden wist te winnen en de nummer 2 en 5 op 1 punt van elkaar zijn geƫindigd.

    Gert de Jong is de afgelopen 2 jaar trainer geweest van onze JO-19. Voor WDS was het een voorrecht om een trainer van zijn kaliber als trainer te mogen hebben en zijn dankbaar voor zijn inzet voor ons hoogste jeugdelftal. De jongens van de JO-19 hebben Gert als afscheidscadeau een aandenken gegeven aan zijn periode bij WDS in de vorm van een mooi ingelijste teamfoto!

    Waar de ene deur dicht gaat, gaan er ook een deur open en in dit geval is dat de deur van het trainerschap van de JO-19. Ben jij, of ken jij, iemand die dit graag op zich wil nemen? Neem dan contact op met Cees Vermeulen via -> cees@vvwds.nl.