• 3e bekerwedstrijd: WDS-Aarlanderveen 2-4

  13 sep 2019
 • Tech. Staf: Willem (trainer) Ron (leider) Leon(verzorger) Angelo(vlagger) Cock(Materiaalman)

  Opstelling: Lars, Steven, Jos (C), Mark(Lukas), Mike, Mathijs, Emiel(Stijn), Jouher, Elwin, Miquel, Stuc(Hans).

  Gisteravond stond de laatste bekerwedstrijd van de beker poule op het programma, 3e klasser Aarlanderveen wat over veel individuele kwaliteiten beschikt kwam op bezoek in Driebruggen. Beide teams hadden hun 1e 2 wedstrijden gewonnen en speelde dus daarom om een plek in de volgende ronde. WDS begon de wedstrijd erg sterk en drukte Aarlanderveen op eigen helft en creëerden zo de 1e kansen van de wedstrijd. Helaas was het Aarlanderveen dat na 20 minuten op de counter hun 1e kans gelijk verzilverden, de spits van Aarlanderveen kopte de bal gelijk raak 0-1. WDS ging door waar het mee begonnen was voetballen en maakte een minuut of 5 later de terechte gelijkmaker, een afstandsschot van Stuc belanden via de rug van een speler van Aarlanderveen in de goal. 10 minuten voor de rust kwam Aarlanderveen er razend snel uit de spelmaker de nummer 11 van Aarlanderveen schoot de bal keihard in de hoek buiten bereik van Lars. In de 40 minuut kwam WDS weer op gelijke hoogte toen 1 van de verdedigers de bal bij Miquel in ze voeten speelde en die vervolgens alleen op de keeper af kon gaan 2-2! Nog voor rust kon WDS op een verdiende voorsprong komen helaas kon Elwin hem van dichtbij niet in de goal koppen.

  De 2e helft was Aarlanderveen de bovenliggende partij en kwam het na 65 minuten op 2-3. WDS ging het laatste kwartier met 4 spitsen spelen om er toch een gelijkspelletje uit te slepen om nog door te gaan naar de volgende ronde. Helaas kreeg het 2 minuten voor tijd de deksel op de neus en was het opnieuw de spits van Aarlanderveen die de eindstand van 2-4 op het bord zette.

  Al met al een leuke gelijkwaardige wedstrijd tegen een leuke voetballende tegenstander.

  Hierbij de eindstand in de poule:

  1. Aarlanderveen 3-9
  2. WDS 3-6
  3. Siveo 2-0
  4. Woubrugge 2-0                       Woubrugge en Siveo spelen zaterdag nog tegen elkaar voor de 3e plek.

   

  WDS speelt volgende week zaterdag een oefenwedstrijd (tegenstander n.n.b.) omdat het de 1e competitie ronde gelijk vrij is (13 clubs in de competitie)