• 2e Bekerwedstrijd: WDS-Siveo 3-2

  8 sep 2019
 • Tech.staf: Willem (trainer) Ron (leider) Leon (verzorger) Jan (vlagger) Cock (materiaalman).

  Opstelling: Dylan (Jan), Jelle (Mike), Jos (C), Mark, Steven, Ivo(Emiel), Matthijs, Jouher, Stuc, Miquel, Hans.

  Gisteren stond de 2e bekerpot op het programma tegen Siveo, die hun 1e pot met 1-0 verloren van Aarlanderveen. De wedstrijd begon over en weer en het was zoeken voor beide teams. Tot dat WDS er met een schitterende uitgespeelde aanval rond minuut 25 er 1-0 van maakte, een hele mooie pas van Matthijs op Hans die de bal strak voor gaf waardoor Stuc hem kon intikken. WDS was daarna heer en meester en ging op zoek naar de 2-0. Siveo kwam er nog wel 1x gevaarlijk uit en via een voorzet werd de bal door de sterke spits van Siveo op de lat gekopt, rust 1-0.

  Ook de 2e helft begon WDS sterk, Mike was inmiddels ingevallen die mocht zo dus ook zijn minuten maken tegen zijn oude cluppie. Rond minuut 55 kreeg WDS een vrije trap en deze werd door Mark bij Stuc op zijn hoofd gelegd die het kopduel won van zijn directe tegenstander die een halve meter groter was en zo belanden de bal bij de 2e paal waar de goed spelende Jouher de 2-0 kon binnen schuiven. Nog geen 5 minuten later kwam de te lage corner van Mike terug in de voeten van Mike die hem opnieuw de 16 ingooide en daar was captain Jos die de 3-0 kon binnen tikken!   Daarna werd het slordig aan de kant van WDS en liet het zelfs Siveo weer terug in de wedstrijd komen door de 3-1 een kwartier voor tijd te laten maken en 5 minuten voor tijd zelfs nog de 3-2.  WDS had het nooit meer zo spannend moeten laten worden maargoed de 3 punten waren binnen.

  a.s. Donderdag komt 3e klasser Aarlanderveen op bezoek op de Wierickeweide die even als WDS 6 punten heeft, WDS heeft vanwege het betere doelsaldo genoeg aan een punt. Tot donderdag 19.30 uur!