• Vanaf de penaltystip

  4 feb 2021
 • Zaterdag 30 januari.

  Om voor afwisseling in deze corona zaterdagen te zorgen hadden keeperstrainers en jeugdcommissie het idee opgevat om voor elftallen van O13 tot en met O19 tijdens hun onderlinge wedstrijdjes een penaltybokaal te organiseren. Voor deze activiteit waren keepers vanuit de jeugd en selectie van de partij om de doelen te verdedigen. Er stond zelfs een oude vedette in de doelmond. (die overigens zeer verdienstelijk keeperswerk afleverde!)

  Er werden 3 teams gemaakt van JO13 en JO15 en 3 teams van JO16 en JO19. Twee teams speelden onderling een wedstrijdje en het derde team nam de penalty's. Iedere deelnemer mocht  3 penalty's nemen. Elk op een andere keeper. De spelers met de meeste scores gingen naar de finalerondes. Dat een penalty nemen niet zo gemakkelijk is bleek maar weer. Er waren maar een aantal spelers die alle drie de penalty's wisten te verzilveren! En zo kwamen er, per leeftijdscategorie, de volgende winnaars uit:

  JO19  Tim van den Heuvel
  JO16  Yorick Ruizendaal
  JO15  Joep de Goeij
  JO13  Nils van Pooij

  Bij deze wil de jeugdcommissie de keeperstrainers, keepers, trainers, scheidsrechters, spelers en de sponsor "cafetaria de snackbar" die voor elke winnaar een tegoed beschikbaar stelde, bedanken voor een leuke toevoeging in deze corona tijd.